Ericssonmästerskap i Golf (ERiM) 2019

Inbjudan till Ericssonmästerskapen i golf (EriM) 2019

I år är det koncernmästerskap i golf 14-15 september 2019. Tävlingen arrangeras av Ericsson i Ericsson Stockholm Idrottsklubb (ESIK) Golfsektion och kommer att hållas på Johannesberg Golfklubb.

Utförlig information om EriM finns i ovan länkade dokument från EIK – observera dock följande som gäller medlemmar i ESIK Golfsektion:

  All anmälan görs via den lokala golfssektionen. Dvs ni måste anmäla er här
  Ingen anmälan direkt till EIK kommer att noteras. OBS: Sista dag för anmälan är 24 juni!
  Vi på ESIK har ca 45 st platser öppna för tävlingen - exakt hur många platser vi får (kan bli fler, kan bli färre) får vi besked om i slutet av juni (veckan efter midsommar) därför har vi även en reservlista med ytterligare 25 namn. Vi vet även att några måste lämna sent återbud pga tjänsteresor etc så även om ni är på reservlistan kan möjligheten komma att få delta på EriM efter semestrarna
  Anmälningsavgift 1200:- betalas av respektive deltagare till Golfsektionens PG 62 34 24-9, märk inbetalningen med signum och "ERIM 2019". Inbetalning ska göras direkt ifall man är bland de 40 första anmälda eller efter bekräftelse från golfsektionen att man kommit med.
  Anmälningsavgiften inkluderar 2 tävlingsrundor, 1 inspelsrunda, 2 hotell övernattningar (del i dubbelrum), 2 frukostar, 2 luncher, middag fredag kväll och festbankett lördag kväll, fri range mm.
  Transport: Vi räknar med att transporten från Stockholm till Johannesberg ordnas av var och en i egna bilar. Om behov finns kommer vi samordna resande i slutet av augusti.

Har ni frågor kring arrangemanget kan ni kontakta Mikael Anneroth (mikael.anneroth@ericsson.com) eller Lasse Ekstam (lars.ekstam@telia.com)