Arlandastad

Glöm inte teckna Er för spelrätter

Vi har fått indikationer via våra kontakter med klubbarna att det hittils varit en snäll vinter för golfbanorna - i år kan de kanske starta säsongen rekordtidigt :-) Vi håller just på med att diskutera med klubbarna om avtal för 2020. Vill ni vara med vid säsongsstart påminner vi om att det kan vara läge att redan nu anmäla er som medlemmar i Golfsektionen och spelrätterna!

Inbjudan till weekend-resa till Skåne i vår

Vi har bestämt plats och datum för Skåne resa 2020. Fick ett bra erbjudande från Mölle. Hotel, Golf 6 rundor, 3 Frukost, 3 Lunch, 3*3 rätters middag ingår i resan. Vi spelar Mölle och även Arild om vi vill. Anmälan görs via det mail ni redan fått i inkorgen.

Favorit i repris - Ryder Cup i Tjeckien

Nu är det klart var årets Ryder Cup ska gå av stapeln. Det blir i Tjeckien igen, men på ett nytt ställe. Vi åker till Panorama Golf Resort beläget ca 35 minuter söder om Prag. All väsentlig information finns i det bifogade faktabladet. Vi åker torsdag 20 till söndag 23 augusti – med möjlighet att stanna en extra dag. Se vidare information i utskickad inbjudan.

Vinterträningen öppen för bokning - start 14:e january

Efter ett kort uppehåll i golfandet över Julhelgerna sätter vi nu gång för alla medlemmar i Golfsektionen 2020 med vår traditionella vinterträning. Vi har samma upplägg som förra året – tisdagar mellan 18.00-19.00 och 19.00-20.00 samt torsdagar 17.00-18.00 och 18.00-19.00. Vi har 6 mattor på tisdagar och 9 mattor på torsdagarna.

Medlemskap 2020!

Varmt välkomna att teckna er för ESIK och Golfsektionen 2020. En säsong som traditionsenligt innehåller Vinterträning, Tävlingar, Matchcupen, Resor, Spelrättsprogrammet och alla andra golfrelaterade aktiviteter vi brukar köra. Då våra kostnader ut till klubbarna har ökat så är vi tvungna att justera spelrättsavgiften något inför 2020.

Läs mer detaljerad information i det mail som skickats ut till alla medlemmar.

Matchcupen är nu avslutad

På en solig men tidvis väldigt blåsig golfbana spelades finaldagen i Matchcupen förra veckan. Efter två rundor stod lag LarsNylocks och Anders Hällström som segrare av 2019 års upplaga av ESIK Matchcup - Grattis!

Resultat Finalspelet

Resultat av KM

Vi har glädjen att meddela att ESIK Golfsektion nu har korat en ny klubbmästare. Vi gratulerar Per-Henry Olsson som både vann Klass A samt kom in med lägst bruttoscore. Klass B vanns av Tommy Rostö. Vinnare long drive: Roger Ekstrand och närmast pinn blev Anders Johansson. Vidare resultat finner ni i länkarna nedan.
Tävlingsledare Lasse och Daniel

Resultat A-klass

Resultat B-klass

Inbjudan till KM

Som tidigare meddelats så går vårt klubbmästerskap av stapeln den 3 september. Vi kommer i år att spela två varv på Brollsta GK med dubbla kanonstarter. Alla kommer att få spela 36 hål. Vi kommer att spela i två klasser: A och B. Dessutom kommer vi att utse en scratchmästare ur A-Klassen.
Tävlingsledare Lasse och Daniel

Resultat Sommartävlingen

Bro-Bålsta visade sig från sin bästa sida med sol och bra bana.
Grattis till vinnarna Andreas Steen och Gerard Rodgers.
Närmast flagg var Erik Persson (2,4m) och längsta drive Dev Jobanputra (265m)
Tävlingsledare Anders och Marita

Resultat

Inbjudan till ERiM

I år är det koncernmästerskap i golf 14-15 september 2019. Tävlingen arrangeras av Ericsson i Ericsson Stockholm Idrottsklubb (ESIK) Golfsektion och kommer att hållas på Johannesberg Golfklubb.

Se inbjudan för mer detaljer

Bokningssystemet uppdaterat

Nu har vi lagt in alla de som anmält sig för spelrätter fram till sista maj. Det går inte att nyteckna spelrätter längre för denna säsong. Dock kan de som redan har spelrätter teckna ytterligare 5 st enligt tidigare information.

Bokningen av spelrätter fungerar igen!

Kolla gärna så att bokningar finns med då vi plockat ihop information från flera olika filer.

Vi kan bara beklaga, men problemen är utanför våran kontroll.

ESIK driver frågan mot web leverantören

Vi välkomnar Täby GK till vårt spelrättsprogram!

Då vi fått en bättre tillströmning av medlemmar än vi väntade oss under våren så har vi fått möjlighet att utöka antalet spelrätter. Vårt val blev att addera Täby GK till vårt spelrättsprogram!

Vi lägger därmed, från och med idag (6/5) till Täby GK som bokningsbar bana.

2019 års Matchcup - anmäl er idag!

Tidigare i veckan gick inbjudan ut till årets matchcup. Vi söker nu 32 st 2-mannalag som vill slåss om den åtråvärda titels - Vinnare av ESIKs Matchcup! Har ni ett lag som vill utmana andra inom Ericsson i Bästboll Match så är detta er chans.

Se inbjudan för mer detaljer.

Inbjudan till Vårresan

Ett säkert vårtecken är vår inbjudan till Vårresan varje år. I år bär det av fredagen den 17 maj till hemlig ort. Inbjudan ska redan ha nått er via mail.

Inbjudan till Vårresan.

Bokningssystemet för spelrätter har öppnat för säsongen!

Nu börjar våren närma sig så vi jobbar hårt med att öppna bokningssystemet för spelrätterna inför årets säsong. Några banor har redan slagit upp portarna för att välkomna oss men kom ihåg att långt ifrån alla har öppnat. Kolla först med den bana ni vill spela innan ni gör några bokningar.

Erbjudande om Nybörjarkurser

Under våren kommer vi att erbjuda dels nybörjarkurser för dem som inte spelat tidigare, dels fortsättningskurser för de med Hcp mellan 54-37. På dessa kurser har vi en grundrabatt på 15% samt att vi från Golfsektionen ger en extra subvention på 400:-. Det ger att kurserna som från början kostat 995:- nu kan erbjudas till våra medlemmar för 445:- !

Mer information hittar ni här.

Inbjudan till ESIK Golfsektions årsmöte

Boka in golfsektionens årsmöte tisdagen den 26:e mars. Vi kommer då att gå igenom vad som hänt 2018 samt våra planer för kommande golfsäsong – tävlingar, resor, seminarier, träningar och spelrätter mm. mm. Vi redovisar även resultatet från vår enkät.

Årsmötet hålls kl 17.05 i konferensrum Titan hus 04, entréplanet (04 01 350, Isafjordsgatan 14E, Kista). Vi inleder som vanligt med en fika och något tilltugg till de som är där.

Har ni anmält er för Spelrätterna?

Som vi tidigare meddelat så är det nu hög tid att anmäla sig till årets spelrättsprogram. För att vi ska kunna boka upp avtalen med klubbarna och betala dem i tid så har vi som vanligt en första deadline för anmälan till den sista mars. Om man anmält sig innan dess får man använda sina spelrätter från det att banorna öppnas. Anmäler man sig mellan första april och sista maj får man använda spelrätterna fr.o.m. början av juni. Efter sista maj kan man inte nyanmäla sig för spelrättsprogrammet.

Mer information hittar ni här.

Vinterträningen har öppnat!

Nu när vi går mot ljusare tider igen är det hög tid att damma av klubborna och mjuka upp svingen. Vi startar som vanligt vår Vinterträning i Komethallen vecka 3. Varje tisdag och torsdag har vi 2 timmar bokade med tränare på plats. Träningstider bokas som tidigare via vårt bokningssystem för spelrätterna.

Mer information hittar ni här.

Inbjudan till Företagsgolfen

I dagarna har vi gått ut med en inbjudan till alla medlemmar om deltagande i Företagsgolfen. Sektionen sponsrar en del av deltagaravgiften för de lag som ställer upp för Ericsson :-) Se mer info i mailet som gått ut.

Ändring av bokningsreglerna för vinterträningen

Vi hade hoppats att våra tider skulle räcka till så att alla de medlemmar som ville komma åt och träna några gånger i vinter även skulle få det. Så var fallet förra året. I år är det annorlunda - Vi är i dag närmare 350 medlemmar och tyvärr kommer inte alla åt att boka ens en tid. För att se ifall fler kan ta del av vinterträningen kommer vi därför att begränsa antalet tillfällen man maximalt kan boka till 10 st per person.

Se mer info i det mail som skickats ut till alla medlemmar.Inbjudan till seminarie om regeländringar 2019

Efter årsskiftet börjar de nya golfreglerna 2019 att gälla och det är den största regelrevisionen på länge. Det kommer innebära många och stora förändringarför dig som golfare och vi bjuder därför in till en genomgång där vi presenterar de viktigaste förändringarna och vad de innebär. Vi kommer även berätta lite om vad vi idag vet om det nya handicapsystemet som träder i kraft 2020

Seminariet är på onsdag 12 december, kl 17.15-19.00. Vi kommer att hålla till i konferensrum Hilda, Torshamnsgatan 21 (Ericsson huvudreception).